Dataskydd

Dataskyddsansvarig

Susanna Halmela, dataskyddsansvarig
tietosuoja@digifinland.fi
040 0500 203

Registerförare

DigiFinland Ab
Broholmsgatan 8–10, 00530 Helsingfors
digifinland@digifinland.fi
Telefonväxel: 029 431 4000

Behandling av personuppgifter

Vilka uppgifter samlas in om dig och hur?

Behandlingen av personuppgifter har ett lagstadgat användningsändamål. Vi behöver dina personuppgifter så att vi kan erbjuda dig de tjänster du vill använda. Dessutom används dina personuppgifter för att uträtta ärenden mellan dig och oss och för att säkerställa att vi kan tillgodose dina rättigheter. Vi använder dina kontaktuppgifter när vi svarar på dina support- eller kontaktförfrågningar. Personuppgifterna behandlas inte för andra ändamål än de som angivits.

Dina personuppgifter behandlas av personer som upprätthåller servicen på DigiFinland och av samarbetspartners och deras underleverantörer som producerar tjänster och med vilka vi har avtalat om behandling av personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen.

Du har rätt att få reda på vilka uppgifter vi sparar om dig och vem som behandlar dina uppgifter. Du kan kontrollera vilka uppgifter om dig som har samlats in och vid behov be att de uppdateras eller raderas. Du får de personuppgifter som sparats om dig i tjänsterna genom att göra en begäran om information till adressen digifinland@digifinland.fi.

Vi uppdaterar regelbundet denna dataskyddsbeskrivning så att dataskyddsanmälan hålls uppdaterad. Dessutom kan du bekanta dig med vår informationssäkerhets-dataskyddspraxis (på finska) och databokslutet för 2020 (på finska).

Läs mer: Dataskyddsbeskrivning för registret av berörda parter

Marknadsföringskommunikation

Om du har beställt nyhetsbrevet från DigiFinland Ab, kan vi skicka dig nyhetsbrev och information om våra tjänster. Nyhetsbrevet presenterar vår verksamhet och berättar om våra tjänster. Vi sparar de uppgifter om dig som du angivit när du beställde nyhetsbrevet. Du kan själv radera dina beställningsuppgifter för nyhetsbrevet när som helst. Länken till annullering finns i varje skickat e-postmeddelande eller på DigiFinlandi.fi-sidorna via länken beställning av nyhetsbrev (på finska)

Dataskyddsbeskrivning för nyhetsbrevregistret

Inlämnande av arbetsansökan

När du söker jobb hos DigiFinland Oy skickar du dina personuppgifter till vårt register över arbetsansökningar. Vi ber de arbetssökande endast om sådana uppgifter som är nödvändiga för att genomföra en korrekt rekryteringsprocess.

Syftet med insamlingen av uppgifter är att spara, uppdatera och upprätthålla ett register över arbetssökande som sökt till DigiFinland Oy för rekryterarnas bruk. Uppgifterna raderas i enlighet med GDPR när användningsändamålet upphör. Uppgifterna används endast för att välja en för uppgiften lämplig arbetstagare. Uppgifterna i registret fås från ansökningar som riktas till en viss uppgift eller som riktas till företaget som s.k. öppna ansökningar.

Uppgifterna kan överlåtas till konsultföretag som är förknippade med rekryteringen för bland annat personbedömningar. Inga systematiska överlåtanden görs från registret.

Personuppgifter och integritet (på finska)

Dataskyddsbeskrivning Teamtailor

Kakpolicy

Vi förbättrar våra tjänster och din webbsideupplevelse med hjälp av kakor. Genom att följa upp och analysera användningen av vår webbplats kan vi förbättra och utveckla bättre tjänster för dig och alla våra användare. Utifrån de analyserade resultaten av aktiviteterna (vilken länk klickar du på, vilka ämnen är du intresserad av osv.) kan vi skapa och upprätthålla den bästa besöksupplevelsen.

Besökaruppföljningen på webbplatsen samlar inte in uppgifter som kan identifiera enskilda besökare. Allmänna statistikuppgifter som används för att utveckla webbtjänsterna samlas in om användningen av webbplatsen. Dessa uppgifter är nedladdade sidor, tidpunkt, IP-adress samt webbläsare och operativsystem.

Läs mer om kakor

Prenumerera på nyhetsbrevet (endast på finska)

När du prenumererar på nyhetsbrevet får du varje månad aktuell information om pågående projekt i vårt bolag och om andra aktuella frågor.