26.06.2023

Omasuuntima-palvelun mukaiset asiakkuuspolut sepelvaltimotautipotilaan hoitoketjussa

Omasuuntima-palvelun mukaiset asiakkuuspolut kuvataan Pirkanmaan hyvinvointialueella päivitetyssä sepelvaltimotautipotilaan hoitoketjussa.

Omasuuntiman mukaisten asiakkuuspolkujen avulla sepelvaltimotautipotilaan hoidon ja palveluiden järjestelyt sekä omahoidon tuki voidaan toteuttaa asiakkaan tarpeisiin vastaten. Kun Omasuuntimaa hyödynnetään, huomioidaan asiakkaan voimavarat ja tilanteen haasteellisuus. Asiakkuuspoluissa on esimerkiksi kuvattuna, kuinka paljon asiakas tarvitsee apua ajanvarauksiin tai kuinka paljon ammattilainen ohjaa tiedon äärelle sekä auttaa koordinoimaan hoitoa.

Sepelvaltimotautipotilaan hoitoketju päivitettiin Pirkanmaan hyvinvointialueella kokonaisuudessaan ja se julkaistiin toukokuun lopulla 2023. Hoitoketjussa esitellään sepelvaltimotautipotilaan näkökulmasta perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon, sosiaalitoimen, järjestöjen ja yksityissektorin palveluiden kokonaisuus. Tutustu Pirkanmaan hyvinvointialueen sepelvaltimotautipotilaan hoitoketjuun ja asiakkuuspolkuihin Terveysportti.fi-sivuilla täällä.

Omasuuntima-palvelun mukaiset Pirkanmaan hyvinvointialueen sepelvaltimotautipotilaan asiakkuuspolut, jotka ovat: Omatoimi-, yhteisö-, yhteistyö- ja verkostoasiakkuus.
Esimerkki Pirkanmaan hyvinvointialueen sepelvaltimotautipotilaan asiakkuuspoluista

Tervetuloa syksyn Omasuuntima-palvelun esittelytilaisuuksiin

DigiFinland järjestää syksyllä kuukausittain Omasuuntima-palvelun esittelytilaisuuksia. Tilaisuuksissa esitellään mikä Omasuuntima-palvelu on ja miten Omasuuntima-palvelun käyttöönotto etenee. Tilaisuudet on tarkoitettu kaikille Omasuuntimasta kiinnostuneille alueiden ammattilaisille, kehittäjille ja johdolle. Tilaisuuksien ajankohdat ja Teams-linkit löydät täältä. Tilaisuudet ovat sisällöiltään samanlaiset. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää Omasuuntima-palvelusta täältä.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Annukka Ruokolainen
Asiantuntija, Omasuuntima-palvelu
annukka.ruokolainen@digifinland.fi