07.02.2019

SoteDigin welfaretainment-kilpailuun tuli 15 ehdotusta

SoteDigi julkisti avoimen suunnittelukilpailun uusista welfaretainment-innovaatioista Slushin oheistapahtumassa joulukuussa 2018. Kilpailulla etsittiin toteuttamiskelpoisia ideoita, konsepteja tai valmiita ratkaisuja, jotka liittyvät SoteDigin kehittämiin palveluihin ja jotka tekevät palvelujen käyttämisestä helppoa ja hauskaa. Kilpailuun tuli 15 työtä.

”Halusimme löytää uusia ja yllättäviäkin näkökulmia. Tuotamme hyvinvointia edistäviä palveluja kaikille Suomessa asuville, ja yhteinen etu on, että palvelumme ovat myös asukasta motivoivia ja kiinnostavia käyttää”, toteaa SoteDigin kehitysjohtaja Päivi Hokkanen.

Kilpailutöissä on paljon potentiaalia.

”Olemme oikein tyytyväisiä kilpailutöiden määrään ja laatuun. Kilpailutöissä on keskenään hyvin erilaisia lähestymiskulmia ja tuoreita ajatuksia, mikä tekee valinnan mielenkiintoiseksi”, kertoo SoteDigin ratkaisuarkkitehti Riku Korhonen.

Kilpailun tulokset julkaistaan viimeistään 1.4.2019. Voittaja saa palkinnoksi 10 000 euroa. Lisäksi voittaneen palvelun toteutukseen ja käyttöönottoon on varattu 100 000 euroa.