11.09.2018

Nimitysuutisia

SoteDigin tiimi on vahvistunut talous- ja hallintojohtajana 17.9. aloittaneella KTM Maarit Lukkarilla. Seuraava rekrytointi on tulossa 1. lokakuuta, jolloin sosiaali- ja terveyspalvelujen kehityspäällikkönä aloittaa terveystieteiden maisteri Elina Välikangas.

Kehityspäälliköksi Elina Välikangas

SoteDigi Oy:n kehityspäälliköksi, sosiaali- ja terveyspalvelut, on valittu terveystieteiden maisteri Elina Välikangas. Hän on työskennellyt viimeksi tehtävässä, jossa hänen työaikansa on jakautunut puoliksi Oulun kaupungin kehittämis- ja laatupäällikön sekä Pohjois-Pohjanmaan sote-valmistelun projektipäällikön työhön.

Alkuvaiheessa Välikankaan pääasiallisena tehtävänä SoteDigi Oy:ssä on järjestäjän tieto-mallin kehitystyö yhteistyössä maakuntien ja muiden sidosryhmien kanssa. Hän aloittaa SoteDigi Oy:ssä 1. lokakuuta 2018.

– Odotan innostunein mielin siirtymistä uusiin tehtäviin. SoteDigi tekee tulevaisuuden di-gipalveluja ja järjestelmiä koko Suomen käyttöön, joten pääsen mukaan merkittävään kehittämistyöhön, kertoo Elina Välikangas.

Lisätietoja
Hankejohtaja Jaakko Pentti, p. 040 511 6953

 

Talous- ja hallintojohtajana aloitti Maarit Lukkari

SoteDigi Oy:n talous- ja hallintojohtajana  on aloittanut 17. syyskuuta KTM Maarit Lukkari. Lukkari siirtyi tehtävään Visma Enterprise Oy:stä, jossa hän on työskennellyt vuodesta 2014 alkaen, viimeksi talous- ja henkilöstöjohtajana.

Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Finnmatkoilla ja Nokialla.

-Aloitan työt innostunein ja uteliain mielin. Yhtiön tehtävä on yhteiskunnallisesti merkittävä, sillä se tuo uusia sähköisiä palveluja sosiaali- ja terveydenhuoltoon, toteaa Maarit Lukkari.

Lisätietoja
Toimitusjohtaja Harri Hyvönen, 050 486 7569