16.06.2020

SoteDigi Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

SoteDigi Oy:n toimitusjohtaja Harri Hyvönen on irtisanoutunut tehtävästään.

”SoteDigi Oy on saatu hyvään vauhtiin ja viime aikoina yhtiön digitaaliset palvelut ovat olleetkin vahvasti esillä. Vimana Oy:n ja SoteDigi Oy:n yhdistyminen on myös edennyt hyvin. Talouspoliittisen ministerivaliokunnan puoltamien linjausten mukaisesti yhtiön rooli vahvistuu entistä monialaisempana julkisen hallinnon digitalisaation edistäjänä, joten tämä vaihe on hyvä ajankohta tehdä muutoksia myös yhtiön johdossa. Minulla on toiset tehtävät odottamassa, joten olen irtisanoutunut SoteDigi Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä”, kertoo Harri Hyvönen.

”Kiitämme Harria hienosta panoksesta yhtiön kehittämisessä. Kuluneen vuoden aikana on yhdessä omistajan kanssa tehty paljon töitä yhtiön uuden perustan rakentamiseksi ja toimintamallin selkeyttämiseksi, ja Talpol on vahvistanut etenemisen tehdyn työn pohjalta. Samaan aikaan Harrin johdolla on yhtiössä toimintojen integraatio ja palvelujen kehittäminen edennyt hyvissä merkeissä. Työ jatkuu, ja tämä on sopiva käännekohta muutoksille”, summaa SoteDigi Oy:n hallituksen puheenjohtaja Timo Lepistö.

Toimitusjohtajasopimuksen irtisanoutumisajan mukaisesti Hyvösen työsuhde päättyy elokuun lopussa. Yhtiön hallitus on käynnistänyt uuden toimitusjohtajan haun.

Lisätietoja:
Timo Lepistö, hallituksen puheenjohtaja, 0400 821 815, timo.lepisto(at)sotedigi.fi
Harri Hyvönen, toimitusjohtaja, 050 486 7569, harri.hyvonen(at)sotedigi.fi