01.10.2020

SoteDigi on nyt DigiFinland Oy

Talouspoliittinen ministerivaliokunta puolsi kesäkuussa SoteDigi Oy:n nimen muuttamista kuvaamaan neutraalimmin yhtiön monialaista toimialaa. Yhtiön uusi nimi, DigiFinland Oy, ja ilme on otettu käyttöön 1.10. alkaen.

”Olemme nyt DigiFinland. Kyse on muustakin kuin vain siitä, että jatkossa nimemme on eri ja näytämme erilaiselta. Uusi nimi ja visuaalinen muutos kuvastavat syvempää muutosta yhtiön tehtävän ja roolin osalta”, kuvailee DigiFinlandin toimitusjohtaja Mirva Antila.

”Tahdomme luoda Suomeen vaikuttavia ja yhdenvertaisia palveluja, joita niin asiakkaamme kuin Suomen asukkaat haluavat käyttää. Keskiössä on palveluiden kehittäminen yhteistyössä eri toimijoiden kanssa”, kertoo Antila.

DigiFinland Oy on kokonaan valtion omistama erityistehtäväyhtiö, jonka tehtävänä on luoda Suomeen kansallisia ratkaisuja sekä edistää digitalisaation toteutumista julkisella sektorilla. DigiFinlandilla tehdään työtä tietojohtamisen ja tiedonhallinnan, sosiaali- ja terveydenhuollon digipalveluiden sekä integraatioiden ja yhteentoimivuuden parissa. DigiFinland tarjoaa myös erikoisosaamista valtion hallinnon eri toimijoille tukien heidän projektejaan.
SoteDigi on rekisteröity yhtiön aputoiminimeksi.

Lisätietoja

Mirva Antila
toimitusjohtaja, DigiFinland Oy
040 546 0133