28.08.2018

SoteDigi on mukana syksyn asiantuntijafoorumeilla

SoteDigi on mukana valtakunnallisessa keskustelussa ja osallistujana sosiaali- ja terveyspalvelujen asiantuntijafoorumeilla ja muissa tapahtumissa.

SoteDigi rakentaa yhteisen messuosaston Vimanan ja Maakuntien tilakeskuksen kanssa Kuntamarkkinoille, jotka järjestetään Kuntatalolla 12. – 13. syyskuuta. Kuntamarkkinat ovat vuosittainen kuntatoimijoiden kokoontumispaikka ja verkostoitumistilaisuus.

Yhteisellä messuosastolla kerrotaan kaikkien kolmen yhtiön tehtävistä ja palveluista. Yhtiöitä yhdistää tukipalvelurooli tuleville maakunnille, joten samalla osastolla esittäytyminen on tarkoituksenmukaista ja kustannustehokasta.

Osastolla kävijät pääsevät muun muassa osallistumaan leikkimieliseen tietovisaan. Samalla on mahdollista testata esimerkiksi ODA-hankkeessa kehitettyä Omaolo-palvelua. Omaolo-palvelussa voi vaikkapa tehdä oirearvion silloin, kun epäilee itsellään ylähengitystietulehdusta. Oireiden perusteella ohjelma antaa toimintasuosituksen, esimerkiksi itsehoito-ohjeita tai ohjauksen ajanvaraukseen.

Yhtiö näkyi myös Terveys- ja talouspäivillä 23. – 24. elokuuta. Toimitusjohtaja Harri Hyvönen piti puheenvuoron torstaina 23.8. otsikkona on SoteDigi – uhka vai mahdollisuus! Hallituksen puheenjohtaja Hannu Leskinen puolestaan osallistui perjantaina 24.8. Asukasko keskiössä -paneelikeskusteluun.