05.12.2018

SoteDigi julkisti kilpailun uusista welfaretainment-ratkaisuista SoteSlushissa

SoteDigi oli mukana Slushin oheistapahtumassa SoteSlushissa 5. joulukuuta ja julkisti avoimen suunnittelukilpailun uusista welfaretainment-innovaatioista. Innovaatiot voivat olla toteuttamiskelpoisia ideoita, konsepteja tai valmiita ratkaisuja, jotka liittyvät SoteDigin kehittämiin palveluihin ja jotka tekevät palvelujen käyttämisestä helppoa ja hauskaa.

Uusi welfaretainment-innovaatio voi olla esimerkiksi omasta hyvinvoinnista huolenpitämisen pelillistämistä tai yhteisöllistämistä, terveellisen ruokavalion noudattamisen helpottamista, kannustamista hyötyliikuntaan vaikkapa kulttuurikävelyn muodossa tai päivittäisiä tehtäviä, kuten päivän asana tai päivän aivopähkinä – tai mitä tahansa muuta hyvinvointia edistävää  hauskaa ja hyödyllistä.

”Kehitämme hyvinvointia edistäviä palveluja kaikille Suomessa asuville. Haluamme, että palvelumme ovat motivoivia ja inspiroivia, ja siksi käynnistämme kilpailun löytääksemme sellaisia ratkaisuja, jotka houkuttelevat käyttäjiä”, kertoo SoteDigin kehitysjohtaja Päivi Hokkanen.

Kilpailuaikaa on 31.1.2019 asti, ja tulokset julkaistaan viimeistään 1.4.2019. Voittaja saa palkinnoksi 10 000 euroa. Lisäksi voittaneen palvelun toteutukseen ja käyttöönottoon on varattu 100 000 euroa.

Open competition for new welfaretainment solutions

SoteDigi launches an open competition for new welfaretainment solutions.

SoteDigi develops and produces digital services for inhabitants, and is now seeking for new solutions – for example in the area of gaming, communality, nutrition, and elderly care.

“We develop welfare and healthcare services for all people living in Finland. Our aim is to develop motivating and inspiring services, and that’s why we are launching this open competition”, says Development Director, Ph.D. Päivi Hokkanen.

Present your ideas, specs, picture(s) and benefits for health and wellbeing no later than the 31st of January 2019. The winner will be announced in March 2019.

Lisätietoja ( more information in Finnish)
Kilpailun kuvaus (pdf)
– Täydelliset osallistumisohjeet julkisten hankintojen Tarjouspalvelu-portaalissa.