28.03.2019

SoteDigi esittelee palvelujaan sote-alan tapahtumissa toukokuussa

Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivät Tampereella 6. – 8.5.2019

Olemme mukana Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivillä Tampere-talolla 6. – 8.5.2019. Tervetuloa osastollemme P161 tutustumaan yhtiöömme sekä kansallisia sosiaali- ja terveyspalveluiden digitalisointia edistäviin hankkeisiimme.

Tapahtumassa voi nähdä ja kuulla myös sotedigiläisten asiantuntija-alustuksia:

Toimitusjohtaja Harri Hyvönen kertoo SoteDigin palveluista sessiossa 5 tiistaina klo 15.15.

Hankejohtaja Hanna Nordlundin aiheena on Omaolo-palvelun tilannekatsaus ja levittäminen sessiossa 11 keskiviikkona klo 9.30.

Omaolo-palvelun tuoteomistaja Jari Numminen puolestaan osallistuu keskiviikkona session 11 paneeliin klo 10. Paneelin aiheena on Kansallinen sote-integraatio digiagendassa, digialustojen tulevaisuus.

Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivät järjestää Suomen Kuntaliitto yhdessä FCG Koulutuksen kanssa. Järjestyksessään 45. atk-päivillä on kahtena päivänä runsaasti ajankohtaista ohjelmaa niin sosiaali- ja terveydenhuollon eri ammattiryhmien kuin tietojärjestelmien kehittäjien tarpeisiin.

Lue lisää tapahtumasta >>


Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivien messuosaston luonnos.

TERVE-SOS-tapahtuma Oulussa 23.-24.5.2019

Tervetuloa osastollemme keskustelemaan sosiaali- ja terveydenhuollon digipalveluiden tämän ja huomisen päivän tarpeista ja kuulemaan SoteDigin palveluportfolion kokonaisuudesta. Osastollamme pääsee myös tutustumaan ja testaamaan Omaolon viimeisintä versiota. Osastomme sijaitsee 2. kerroksessa, nro 31.

TERVE-SOS-tapahtuma järjestetään Oulun teatterissa 23.-24.5.2019 teemalla Maailma muuttuu – entä me?

TERVE-SOS-tapahtumaa on pidetty vuodesta 1990, ja se on vakiinnuttanut asemansa merkittävänä sote-päättäjien ja ammattilaisten vuotuisena kohtaamispaikkana.

Lue lisää tapahtumasta >>