02.10.2018

SoteDigi esittäytyy maakunnille loka-marraskuussa

SoteDigi käy yhdessä sisaryhtiönsä Vimanan sekä THL:n ja Kelan kanssa tapaamassa kaikkien tulevien maakuntien edustajia loka-marraskuussa.

SoteDigistä maakuntatapaamisiin osallistuu toimitusjohtaja Harri Hyvönen, ja hänen mukanaan on muita yhtiön asiantuntijoita.  Maakuntien edustajat tapaamisissa ovat maakuntavalmistelussa mukana olevia henkilöitä.

Yhteisen maakuntakierroksen tavoitteena on paitsi esittäytyä, myös keskustella maakuntauudistuksen  yhteisistä tavoitteista ja eri toimijatahojen rooleista.

Maakuntakierrokset alkavat viikolla 41 tiistaina 9.10. jolloin tavataan ensin Varsinais-Suomen maakuntavalmistelijat Turussa aamupäivällä ja sen jälkeen Satakunnan valmistelijat Porissa iltapäivällä.

Keskiviikkona 10.10. ovat vuorossa Pohjanmaalla Vaasa sekä Keski-Pohjanmaalla Kokkola. Kierroksen ensimmäinen viikko jatkuu torstaina 11.10. Etelä-Pohjanmaan Seinäjoen kautta Pirkanmaalle eli Tampereelle.

Seuraavalla viikolla 42 ollaan Pohjois-Pohjanmaalla, Päijät-Hämeessä ja Kanta-Hämeessä ja viikolla 43 vuorossa ovat Kymenlaakso, Etelä-Karjala, Etelä-Savo, Keski-Suomi ja Lappi. Loka-marraskuun vaihteessa kierretään Pohjois-Karjalan kautta Pohjois-Savoon. Kierros päättyy 15.11. Kainuuseen.