05.04.2023

Osallistu ammattilaisen yhteisen käyttöliittymän kehittämiseen

DigiFinlandin Ammattilaisen yhteinen käyttöliittymä -kehittämisprojektissa luodaan käyttöliittymäprototyyppi selainpohjaisesta sote-ammattilaisen yhteisestä käyttöliittymästä. Sen avulla ammattilainen pääsee kertakirjautumisella käyttämään DigiFinlandin alueiden käytössä olevia palveluita. Käyttöliittymäprototyyppi keskittyy tässä vaiheessa Kanta-katselimeen. Kehittämisprojektissa osallistetaan loppukäyttäjiä palvelumuotoilun menetelmiä hyödyntäen.

Käyttäjäymmärryksen kerryttämistä varten DigiFinland etsii haastateltavaksi ammattilaisia, joilla on kokemusta ja/tai tarpeita Kanta-katselimeen liittyen. Lisäksi haetaan haastateltavia ja jotka ovat pääkäyttäjiä missä tahansa DigiFinlandin palvelussa. Haastattelut järjestetään etänä Teamsin kautta ja ne kestävät n. 45–60 minuuttia.

Haastattelujen tavoitteena on kerätä ymmärrystä ammattilaisten toiveista, tarpeista ja näkemyksistä, jotta ammattilaisen yhteisestä käyttöliittymästä saadaan loppukäyttäjiä mahdollisimman hyvin palveleva ratkaisu. Näkemyksesi on meille tärkeä! Haastattelut toteuttaa NHG.

Seuraavassa vaiheessa käyttöliittymäprototyypille kaivataan myös testaajia. Myös tähän vaiheeseen on mahdollista ilmoittautua jo nyt.

Milloin/miten voi ilmoittautua
Haastatteluihin ja/tai käyttöliittymäprototyypin testaukseen voi ilmoittautua ottamalla yhteyttä NHG:n Emmi Lindiin, emmi.lind@nhg.fi, puh. 044 309 7937. Toivomme yhteydenottoja mahdollisimman pian.

Haastatteluiden ja käyttöliittymäprototyypin testaukset
Haastattelut toteutetaan viikoilla 14–16 (3.4.–21.4.).
Käyttöliittymäprototyypin testaukset toteutetaan toukokuussa 2023.