26.09.2023

DigiFinlandin ICT-alustapalveluiden toimittajaksi on valittu Tietoevry Tech Services

DigiFinland on valinnut Tietoevry Tech Services -liiketoiminnan kumppanikseen toimittamaan tuottamiensa digipalveluiden ICT-alustapalvelut sekä henkilöstön perustietotekniikkapalvelut. Yhteistyön tavoitteena on kehittää ja ylläpitää kansallisia digipalveluita sekä tietojärjestelmiä, jotka parantavat sosiaali- ja terveydenhuollon, pelastustoimen sekä muiden yhteiskunnan kannalta kriittisten toimialojen tuottavuutta ja vaikuttavuutta.

Digitaalisille palveluille haettiin kustannustehokasta, toimintavarmaa, tarpeiden mukaan kehittyvää ja tietoturvallista ICT-alustaa. Kilpailutuksessa painoarvoa saivat keskinäinen luottamus, aito kumppanuus, sekä joustavuus tulevaisuuden tarpeiden mukaisesti.

Sopimukseen kuuluvat palvelupiste, palvelunhallinta, pilvi-, käyttö- ja kapasiteettipalvelut sekä tietoturva-, asiantuntija-, ja optionaaliset loppukäyttäjäpalvelut.

“Kyseessä on meille tärkeä kokonaisuus, joka auttaa menestymään tehtävässämme luoda kansallisia, yhdenvertaisia ja vaikuttavia digipalveluita Suomeen. Uuden kumppanuuden myötä pystymme entistä paremmin palvelemaan asiakkaitamme heidän muuttuvissa tarpeissaan”, DigiFinlandin toimitusjohtaja Mirva Antila sanoo.