30.01.2024

DigiFinland tiivistää kehittämisyhteistyötä Kanta-Hämeen kanssa

DigiFinland ja Kanta-Hämeen hyvinvointialue tiivistävät kehittämisyhteistyötä, jonka myötä Kanta-Hämeen hyvinvointialueesta tuli DigiFinlandin ensimmäinen kehittäjäasiakas. Yhteistyö auttaa fokusoimaan rajalliset resurssit oikeiden ongelmien ratkaisuun ja auttaa löytämään niihin tehokkaita ratkaisuja.

DigiFinland ja Kanta-Hämeen hyvinvointialue ovat allekirjoittaneet kirjallisen tahdonilmaisun kehittämisyhteistyöstä. Yhteistyön tavoitteena on DigiFinlandin ja Kanta-Hämeen hyvinvointialueen teknisten kyvykkyyksien ja hyvinvointialueen prosessien yhteensovittaminen, jotta loppuasiakkaalle saadaan eheä palvelupolku ja -kokemus. Yhteistyöhön kuuluvat DigiFinlandin palveluportfolion palvelut sekä niihin läheisesti liittyvät muut palvelut.

Kehittäjäasiakas on DigiFinlandille arvokas resurssi, jonka avulla on mahdollista kehittää ja koeponnistaa uusia ratkaisuja ketterästi ja asiakaslähtöisesti. Kanta-Hämeen hyvinvointialue tarjoaa DigiFinlandille kumppanuuden, joka ei tarkastele teknologiaa tai prosesseja vain Kanta-Hämeen hyvinvointialueen näkökulmasta vaan pyrkii kaikin toimin toimimaan edustajana kaikkien Suomen hyvinvointitarpeiden näkökulmasta. Yhteistyö auttaa fokusoimaan rajalliset resurssit oikeiden ongelmien ratkaisuun ja auttaa löytämään niihin tehokkaita ratkaisuja.

Yhteistyö etenee vauhdilla. Vuoden 2024 alussa fokuksessa ovat ketterät kokeilut tekoälyn ympärillä. Kehittämisen askelmerkkejä konkretisoidaan yhteisessä työpajassa.

DigiFinlandilla kehittäjäasiakkuudesta vastaa ekosysteemi- ja alueasiakkuusjohtaja Mikko Malmgren.

Mikko Malmgren
mikko.malmgren@digifinland.fi