30.12.2022

Blogi: Yhdessä uutta kohti

Vuodenvaihteen toivotuksissa vilahtelee tutuksi tulleita lausahduksia uudesta alusta ja vanhan taakse jättämisestä. Joillekin nämä ovat kepeää sanahelinää, mutta meille DigiFinlandissa vuodenvaihde merkitsee aidosti uutta aikaa, jota odotamme innostunein, uteliain ja luottavaisin mielin.

Uuden vuoden 2023 alkaessa saamme joukon uusia omistajia. Valtion rinnalle omistajiksi tulevat uudet hyvinvointialueet, Helsingin kaupunki ja HUS-yhtymä. Muutos on toivottu ja kirkastaa rooliamme entisestään. Tehtävämme on kehittää, tuottaa ja ylläpitää julkisen hallinnon digitalisaatiota edistäviä ja tukevia asiakaslähtöisiä palveluita, ratkaisuja sekä asiantuntijapalveluita vaikuttavuuden ja tuottavuuden parantamiseksi – nyt yhdessä uusien omistajiemme kanssa.

Tulevaisuudessakin menestyksemme perustuu laajan yhteistyöhön. Kansallisia, meitä Suomessa asuvia auttavia ja helpottavia digitaalisia ratkaisuja ja palveluita ei syntyisi ilman laajaa yhteistyökumppaniverkostoa, jossa niin julkisen ja kolmannen sektorin toimijat kuin yksityisen puolen toimittajat ovat keskeisessä roolissa. Sloganimme ”Tehdään se yhdessä” on tulevaisuudessa yhä enemmän totta. Ympäröivien globaalien ja kansallisten haasteiden, ongelmien ja uhkakuvien edessä yhteiset, hyvää tekevät päämäärät saavat uuden merkityksen.

Kiitos menneestä vuodesta asiakkaille, laajalle yhteistyökumppaneiden verkostolle, muille sidosryhmille ja omalle upealle, osaavalle henkilöstölle.

Kuvassa DigiFinlandin toimitusjohtaja Mirva Antila

Mirva Antila
Toimitusjohtaja
DigiFinland