28.08.2024

Mindtrek 2024 – Avoimen lähdekoodin, standardien ja yhteistyön mahdollisuudet julkisissa palveluissa


Oletko kiinnostunut parantamaan julkisia palveluita avoimen lähdekoodin avulla? Osallistu Mindtrek 2024 -tapahtumaan tiistaina 8. lokakuuta ja opi, miten avoimen lähdekoodin ratkaisut voivat tehostaa julkisen hallinnon palveluja!

Tapahtumassa keskitytään ajankohtaisiin ja tulevaisuuden avoimen lähdekoodin ja standardien mahdollisuuksiin, joita muun muassa hyvinvointialueet ja kunnat ovat jo ottaneet käyttöön.

Ohjelmassa on mukana seuraavia teemoja:

  • Yhteentoimivuus
  • Avoimet tietomallit
  • Tekoäly
  • Digitaalinen suvereniteetti
  • Yhteistyö ja paljon muuta!

Tarkempi ohjelma löytyy tapahtuman sivuilta: https://www.mindtrek.org

Tapahtuma on suunnattu erityisesti julkisen sektorin ammattilaisille ja päättäjille sekä henkilöille, jotka työskentelevät julkisten ICT-palveluiden parissa. Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia, verkostoitua ja jakaa kokemuksia siitä, kuinka avoimuus ja teknologia voivat tehostaa julkisen sektorin palveluja ja toimintaa.

DigiFinland on mukana Mindtrekissa julkishallinnolle suunnatun tilaisuuden järjestäjänä yhteistyössä Suomen avoimien tietojärjestelmien keskuksen (COSS) kanssa. Yhtiö toimii tiiviisti yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa ja haluaa mahdollistaa yhteisen tapahtuman ja keskustelutilaisuuden kaikille aiheesta kiinnostuneille.
Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja:
Mikko Malmgren
johtaja, ekosysteemi ja alueasiakkaat