Kakpolicy

Vi använder kakor på vår webbplats så att vi kan följa upp användningen av webbplatsen. Vi använder tjänsten Google Analytics för att följa upp och analysera användningen av webbplatsen. Google Analytics installerar och sparar en kaka på din dator. Kakan samlar bland annat in din IP-adress, som sparas så att en del av IP-adressen raderas. Vi kopplar inte den insamlade informationen till andra personuppgifter. Analysen och behandlingen grundar sig på att individens uppgifter döljs och individen kan inte identifieras på basis av kakor med undantag av IP-adressen.

De uppgifter som samlas in med hjälp av kakor används för att utveckla användarupplevelsen på webbsidorna samt för att producera statistiska uppgifter. Kakorna hjälper oss att utveckla webbplatsens funktionalitet och innehåll, eftersom vi med hjälp av kakorna kan följa populära länkar, innehåll och användarnas beteende.

De uppgifter som samlas in med hjälp av kakor delas inte ut till andra organisationer och de kombineras inte heller med andra uppgifter. Syftet med behandlingen förutsätter inte att den registrerade identifieras.

Det är inte nödvändigt att godkänna kakor med tanke på webbplatsens funktion eller de tjänster vi erbjuder, men de hjälper dig att bläddra på webbsidorna. Du kan ta bort eller avvisa kakor, men detta kan påverka webbplatsens användbarhet så att vissa funktioner eventuellt inte fungerar på avsett sätt. Du kan kontrollera kakor i inställningarna för webbläsaren.

Prenumerera på nyhetsbrevet (endast på finska)

När du prenumererar på nyhetsbrevet får du varje månad aktuell information om pågående projekt i vårt bolag och om andra aktuella frågor.